Toivoin Että Homma Olisi Jo Ohi.eskon Suusta Valui Kuolaa Poskelleni Kun Hän Alkoi Tunkemaan Jättimäistä Kyrpäänsä Sisääni.

Stringien alta paljastui Sinin paljaaksi ajeltu häpy ja Jeren jo ennestään jäykkä kalunsa venyi äärimmilleen. Hän oli ensin epäröinyt mennessään makuuhuoneeseen, mutta oli rohkeasti astunut sisään. Jere taivutti Sinin päätä ja tunsi Sinin huulet kalullaan. Jere oli kirjoittanut hänelle nauttineensa viime yöstä ja kirjoitti Sinin olleen parhaimpia panoja.

Jere palasi tanssilattian tuntumaan ja katseli lattialla tanssivia ihmisiä. Tumma, takorautainen sänky houkutteli asettumaan makuulle.

Jere ajoi autonsa Sinin pihaan ja otti kätensä pois tämän reideltä.

Jere hyväili Sinin selkää ja he jatkoivat tanssiaan. Sini kiihottui vielä lisää tästä eleestä ja päätti antaa Jeren olla johtaja. Hän tunsi Jeren kädet lanteillaan ja tunsi niiden liikkuvan verkkaisesti.

ilmaista seksiä

Laskeuduin kans alas ja aloimme Tuhgin kanssa runkata ja imemään Jonnea. Runkkailin kivikovaa kulliani ja katselin kuinka Thungin kasvoilla vuorotteli tuska ja kiima. Se nappas kortsun pois ja tuli Thungin naaman eteen sykkivä kyrpä tanassa. Kyrpä alkoi sykkimään kiivaammin ja Jonne voihki kovaa kun paksua spermaa ryöpsähteli meidän kasvoille ja suuhun. Spermaa tuli paljon ja nuolimme ja imimme kullia pitkään. Märkä kieli alkoi nuolla pakaroitani ja peppuvakoani ja vihdoin sykkivää reikääni.

JATKUU
Me ei oltu vielä Thungin kanssa lauettu joten sanoin että haluisin panna Jonnea. “Mult tulee just”, Jonne ähkäs ja veti kullinsa ulos Thungista. Jonnen kulli upposi hitaasti Thungiin ja molemmat kundit huohottivat kiimasta.

Together they recognised the fashion talents flourishing in Central coast, and decided it was time to put a stamp on its credentials to launch an event that celebrated home-grown talent. A free pop-up fashion market place The Closet will be on Thursday at 12-8 pm and from Friday until Sunday at 10am- 4pm.

Lähteet… http://www.city.fi/blogit/brudmode/fashion+week+struts+to+the+shores+of+avoca+beach/132866

– Kiitos, Hän Kuiskasi.

Haaveen toteutus

Mikko oli jo pidempään haaveillut kimppakivasta, jossa Mirja saisi kahta miestä samanaikaisesti molempiin reikiinsä ja Mikkokin Vanhat Kunnon Päiväkahvit saisi harrastaa vähän miestenvälisiä juttuja. Harmikseni kyseessä on vain fantasia, mutta toivottavasti tämä päästään myös joskus toteuttamaan.Kummatkin olivat noin parikymppisiä kuten minäkin ja kummatkin omasivat hieman muotoja – hyvässä mielessä. Mikko rupesi jo näyttämään merkkejä laukeamisesta, mutta lopetin imemisen viime hetkillä. Pienen totuttelun jälkeen Mikko alkoi nussia persettäni ensin rauhallisesti ja sitten todella rajusti, kokoajan hyväillen eturauhastani. En ollut edes runkannut moneen päivään, joten muutaman taivaallisen imaisun jälkeen olin jo taivaissa ja varoitin Mikkoa laukeamisestani. Vaihdoimme asentoa niin, että Mirja tuli päälleni tarjoten tuota ihanaista persettä, kun taas samanaikaisesti Mikko rupesi työntymään tyttöystävänsä kiimaiseen pilluun. Samanaikaisesti tunsin kuinka housujani vedettiin pois jalastani ja Mikko otti paisuvan kyrpäni käteensä ja pian suuhunsa. Mikko kuitenkin jatkoi imemistä, kun itse imin Mirjan klitorista ja pillunesteitä suuhuni. Tätä ennen olin kokenut vastaavaa vain pornoelokuvissa, mutta nyt se oli todellisuutta omassa elämässäni – ihanaa!

Olin jo pitkään haaveillut seksistä ihan tavallisen miehen kanssa, mutta suurin haaveeni oli päästä mukaan ryhmäsessioon, jossa mukana olisi myös nainen.

Saunatuvassa

Nyt olin jo kauhuissani.Vittu ku kattoo sun persettä ni alkaa panettaan aivan sairaasti. Toivoin että homma olisi jo ohi.

Eskon suusta valui kuolaa poskelleni kun hän alkoi tunkemaan jättimäistä kyrpäänsä sisääni. Jatkoi vain samaan härnäystyyliinsä: ”Kato sullekin mä voisin opettaa yhtä sun toista miehistä. , uhkasin, sillä ajattelin että varmasti Esko lopettaa pelleilynsä kun tajuaa miten järvi kantaa ääntä. Kyyneleeni valuivat pitkin poskiani ja yritin ajatella jotain aivan muuta. Sitten tunsin kuinka käsi perseeni alla alkoi etsiä peppureikääni ja arvasin mihin hän sormeaan oli viemässä.

”Niin, sen rakkaan Jusas viereen oot menossa, eiks tosimiehet kelpaa yöseuraksi?” Tunsin kuinka Eskon kyrpä paisui ja painui aina vain Parinvaihtoa – Miksi Ei? syvemmälle, persettäni vasten heiluvat kivekset pitivät törkeää läiskettä ja Eskon huokailut alkoivat voimistua. Sormi työntyi vääjäämättä sisääni ja Jarmo liikutteli sitä edestakaisin samaan tahtiin kuin toista sormeaan pillussani. ”Ihana perse, tätä mä haluun” kuului jalkojeni välistä ja kun katsoin alas näin Jarmon kiimaiset silmät reisieni välissä. Kuulin vetoketjun äänen ja arvelin Eskon kaivelevan kulliaan esiin.

ilmaista seksiä

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s